Haber

Eşini öldüren Emel’e müebbet hapis cezasına ‘ilk hamle’ indirimi

Aydın’ın Efeler ilçesinde eşi Doğukan Bağ’ı (28) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Emel Bağ (26) önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı, ardından cezası 24 yıl hapis cezasına çevrildi. olayda ilk hamleyi kimin yaptığı tespit edilemedi.

Olay, 7 Mayıs günü saat 23.00 sıralarında Orta Mahalle 209 Sokak’taki binanın ikinci katında meydana geldi. Emel Bağ ile 2 yıllık eşi Doğukan Bağ arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emel Bağ, karısı Doğukan Bağ’ı 4 bıçakla kalbinden yaraladı. Sağlık ekiplerince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Doğukan Bağ hayatını kaybetti. Emel Bağ bıçakla yakalanarak tutuklandı.

Ayrıca 16 Nisan 2017’de baro müdürü olan sevgilisi Tolga Arslan’ı (27) bıçaklayarak, 16 Nisan 2017’de sevgilisi Tolga Arslan’ı (27) öldürerek 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Evli olduğu biliniyor. Emel Bağ, ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 3’üncü duruşmaya tutuklu sanık Emel Bağ ile tarafların avukatları katıldı. Son sözleri sorulan Emel Bağ, “Olaydan sonra ayakkabımı aldım ve aşağıya inerken bıçak elimdeydi. Doğukan’ı o halde görünce bıçağı deliğe fırlattım. , elimdeki bıçağı kimsenin görmeyeceğini ve paniğe kapılmayacağımı söylüyordu. O sırada Doğukan yaşıyordu. Yardım istediğimde yaşıyordu. Pişmanım.”

Tanık olarak dinlenen komşulardan NG, Emel – Doğukan Bağ çiftinin neredeyse haftada bir kez tartıştığını ifade etti. Tarafların dinlenmesinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Emel Bağ’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra kurul, olayda ilk hamleyi kimin yaptığı belirlenemediği için bu cezayı temyiz imkanıyla birlikte 24 yıl hapis olarak değiştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu