Yaşam

İlk Baraj Sorusunda Joker Kullanan Kim Milyoner Olmak İster?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster tüm heyecanıyla devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen bilgi yarışmasında bilgilerini sınayan yarışmacılar, kendisine sorulan soruları yanıtlamaya çalıştı. Büyük ilgi gören yarışmanın son bölümüne damgasını vuran isim Ozan Konar oldu. Dikkat eksikliği yaşadığını söyleyen genç yarışmacı, ilk baraj sorusunda jokerini doğru kullandı. İmirzalıoğlu ise soru açılmadan hızlı bir şekilde sorunun cevabını verdi.

Gelin detayları birlikte görelim…

Dünyanın birçok ülkesinde ‘Kim Milyoner Olmak İster’ adı altında yayınlanan yarış ülkemizde de oldukça tanınmaktadır. Kim Milyoner Olmak ister? Yarış, 2 Ağustos 2011’den beri ATV ekranlarında.

Bir dönem Kenan Işık, Haluk Bilgiler, Selçuk Usul ve Murat Yıldırım gibi sevilen isimlerin sunuculuğunu yaptığı yarışmayı başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu sunuyor.

Her hafta Pazar günleri yayınlanan yarışın son bölümünde dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Ozan Konar oldu.

Kendini tanıtmaya başlayınca yaptığı soğuk esprilerle dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, 34 yaşında olduğunu söyledi. Yarışa Giresun’dan katılan Konar, Giresun Lisesi’nden mezun oldu.

İki üniversitede okumaya başlayan ancak kendisine uygun olmadığını düşündüğü için ayrılan Ozan Konar son bölümde en çok konuşulan isim oldu.

Konar; Turizm ve radyo, televizyon ve sinema bölümlerinden ayrıldı.

Yarışmaya zihinsel performansını kanıtlamak için geldiğini belirten Ozan Konar, yarışa tek başına geldiğini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu ise ‘Maceracı ruhumla tek başıma geldim’ diyerek ‘Seyircimiz sizi yalnız bırakmayacak’ diyerek yarışa destek verdi.

Yarışmaya kolay bir soruyla başlayan yarışmacı, sözleri, tavırları ve hareketleri ile izleyenlerin dikkatini çekti.

Yarışmacı, “Kim Milyoner Olmak İster?” Kenan İmirzalıoğlu, “Yalnız geldiklerini ve yakınlarının yanlarında olmadığını belirten yarışmacılara Kenan İmirzalıoğlu ne diyecek?” sorusuna “Bu konuda hiçbir fikrim yok” diyerek herkesi şaşırttı.

Daha ilk baraj sorusundan itibaren jokeri kullanmak isteyen Konar’ın sözleri karşısında İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

İmirzalıoğlu, seyircilerin de yardımıyla gerçeği yanıtlamayı başaran yarışmacıya birkaç dakika önce yanıt verdiğini söyledi. Konar ise bunu dikkat eksikliğine bağladı.

Üçüncü soruda ise sesli soru ile karşılaşan Ozan Konar yanlış cevap verdi. Dövüş sanatlarına çok meraklı olduğunu ifade eden yarışmacı, 2 bin TL ile yarışa veda etti.

Dövüşün zor bir spor olduğunu açıkladı, ancak müziğin yumuşak olduğunu düşündüğü için yanıt verdi.

haber-hasankeyf.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu