Haber

Kocaeli TOKİ çekilişini CANLI İZLE! 19 Ocak TOKİ TV Kocaeli çekilişi İZLEYİN! Kocaeli TOKİ çekilişi Full HD CANLI izleme linki!

Kocaeli’de TOKİ toplu konut projesine milyonlarca vatandaş başvurdu. Adaylar heyecanla çekilişi bekliyor. Kocaeli TOKİ çekilişi takip edilmek isteniyor. İşte Kocaeli TOKİ çekilişi, CANLI İZLE! 19 Ocak TOKİ TV Kocaeli çekilişi İZLEYİN! Kocaeli TOKİ çekilişi Full HD CANLI izleme linki!

TOKİ KOCAELİ ÇİZİMİ CANLI İZLE

TOKİ toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projenin Kocaeli etabı için kura çekimini izlemek isteyen vatandaşlar, Kocaeli TOKİ çekilişini Full HD CANLI izleme linki ile canlı olarak Kocaeli TOKİ çekilişini izleyebilecekler. aşağıdaki bölümden.

KOCAELİ TOKİ KURA ÇİZİMİ FULL HD CANLI İZLE LİNK

2023 KOCAELİ TOKİ PARASI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Şırnak ve Ardahan illerinde ilk çekilişimizi 7 Kasım Pazartesi günü başlatıyoruz. Hayırlı olsun.” sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak toplu konut düzenlemesi tamamlandı. TOKİ çekiliş sonuçları Toplu Konut İdaresi’nin internet sitesinden ve e-Devlet’ten sorgulanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu