Ekonomi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Aydın Şubesi Söke’ye iniş yaptı

Yüzyılın en büyük deprem felaketinin ardından tek yürek olan Türkiye’deki depremin yaralarını sarmak için birçok sivil toplum kuruluşu seferber oldu. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Aydın Şubesi, Söke’de yaptığı ziyarette, depremden etkilenen illerde yaşanması beklenen mağduriyetleri giderecek projeler konusunda istişarelerde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz öncülüğünde derneğin yönetim kurulu üyeleri, 2015 yılında iş dünyasının önemli sivil toplum kuruluşları olan Söke Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Söke.

Başkan Taner Kuşpaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, yönetim kurulu üyeleri Kamuran Yüksekdal, Mehmet Kaya ve Avukat Özgür Metin’den oluşan heyet, Söke Ticaret Borsası Başkanı Nejat Sağel ve Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar ile şirketin yaralarını sarmak üzere bir araya geldi. deprem. görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Söke’nin en değerli tarım ürünleri olan pamuk ve çırçır üreticileri, dünyanın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş’ta 10 ili etkileyen deprem sonrası yaşanabilecek olası sorunları ortadan kaldıracak projeler konusunda da istişarelerde bulundu. yüzyıl. Depremden etkilenen illerin pamuk işleme kapasitesinin yüksek olması nedeniyle süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulunan heyet, pamuk üreticilerinin bu süreçte nasıl desteklenmesi gerektiğine yönelik projelerin altyapı çalışmalarını da gerçekleştirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde afetten etkilenen bölge halkının hizmetine tüm imkanlarını sunduklarını söyledi. Bir sahra hastanesinin prestijiyle hizmet vermeye başladığını ve bu hastaneden her gün onbinlerce depremzedenin faydalandığını kaydeden Kuşpaz, yardım ve takviyelerinin devam edeceğini kaydetti.

Söke’de güçlenmeye devam ediyor

Ziyaretlerde Özbaşlılar Ailesi’ni ve şirketlerinin Yürütme Konseyi Lideri Hakan Özbaşlı’yı da ziyaret eden heyet, Söke’nin köklü aileleri ve iş adamları arasında yer alan Özbaşak Fırını sahibi Muharrem Pınar ile her iki iş adamını da iş adamlarını iftar yemeğine davet etti. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ailesi. . Özbaşlı ve Pınar, MÜSAİD Ailesi’ne katıldı.

Gün boyu devam eden ziyaretlerin ardından Önder Taner Kuşpaz, bu süreçte çalışmalarını ve iş dünyasına katkılarını artırarak sürdüreceklerini, ilçe ziyaretleri ile gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini kaydetti. – AYDIN

haberalacam.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu